Tijdens de nacht van 31 december op 1 januari toert de oudejaarsfeestbus door Kasterlee om lokale feestvierders veilig naar hun bestemming te brengen.

Dankzij een samenwerking tussen het gemeentebestuur van Kasterlee, De Lijn, de politiezone Turnhout en Cobra Deluxe maakt de feestbus  dit jaar een lus langs de dorpskernen van Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Daarnaast maakt ze een ommetje langs de halte Bobbejaanland om er de feestneuzen van Cobra Deluxe te bedienen. Om aansluiting te voorzien met de andere bussen van de Lijn in de Kempen rijdt de Kastelse feestbus verder tot aan de Warande in Turnhout.

Vanaf maandag 15 december worden 500 gratis feesttickets uitgedeeld via de vrijetijdsdienst in het gemeentehuis en aan de balie van Toerisme Kasterlee - zolang de voorraad strekt. Daarnaast kunnen oudejaarstickets vanaf midden december aangekocht worden in de verkooppunten van De Lijn of op oudejaarsavond vanaf 18 uur op de feestbus. Voor 3 euro reis je onbeperkt met alle bussen en trams van De Lijn vanaf 18 uur op 31 december tot en met middernacht op 1 januari. 

Meer informatie over de oudejaarsfeestbussen vind je op de gemeentelijke website of via www.delijn.be/oudejaar.